![]() |
Adsl modem şifreleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa
<1234 9>
|
Yazar | |
sercanisik ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-08 Saat 10:17 |
Acil yardım lütfen
Air Ties RT-206v1TT model modemim var bir türlü modem girişi yapamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
sercanisik ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-08 Saat 14:58 |
Arkadaşlar kimse yardımcı olmadı ama olsun.Bu modemin giriş şifresini buldum sizinlede paylaşiyim...
Kullanıcı adı: admin
Şifre : ttnet
|
|
![]() |
|
webtasarim ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-08 Saat 19:50 |
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
osahin52 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Ağustos-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-08 Saat 22:26 |
air ties rt 205 şifremi unuttum nasıl girebilirim? tşk ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-08 Saat 01:02 |
Acaba kullanıcı şifresini unuttunuz...Modemin port ayarı için kullanılacak olan şifreyimi unuttunuz...
|
|
![]() |
|
osahin52 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Ağustos-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-08 Saat 12:44 |
modem ayarlarını görüntülemek ve değiştirmek için modem şifremi unuttum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-08 Saat 18:01 |
O sorunu halledebilmek için Telekom adsl servisini aramanız gerekmektedir.
0212 444 02 39 nolu tel numarasını ardağında direk sorunu anlatabilirsin vericeyin kullanıcı bilgielerinden sonra şifreni söyleyebilirler.
|
|
![]() |
|
Forces ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-08 Saat 13:51 |
airties rt-205 lzm plss
|
|
![]() |
|
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1184 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Ağustos-08 Saat 19:10 |
Airties adsl modemlerde ilk geldiğinde modem şifresini boş olarak geçerek modeme giriş yapabilirsin. Daha sonradan şifre koyduysan modemi sıfırlaman gerekir.
|
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
Forces ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Ağustos-08 Saat 08:06 |
koydum şifre ama nerden sırıflucuk
|
|
![]() |
|
bahoron ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Eylül-08 Saat 04:00 |
Merhaba, benim airties rt206 model modemim var, şifresini bulamıyorum, sadece tamama tıkladığımda da girmiyor. İlgilenirseniz teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
akrepkore ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-08 Konum: turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Ekim-08 Saat 13:41 |
arkadaslar benim pikatel combomax modem var modem ayarlarına giremiyorum neden
192.168.1.1 bunu giriyorum.ekrana kullanıcı adı parola cıkıyor. kull: admin pass: password yazıyorum hata diyor giriş yapmıyor aynı kullanıcı adı ekranı tekrar geliyor.giremiyorum yardım edin lutfen |
|
![]() |
|
akrepkore ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-08 Konum: turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Ekim-08 Saat 13:52 |
arkadaslar gerek kalmadı...hallettim.
|
|
![]() |
|
Freak ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: United Kingdom Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2568 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Kasım-08 Saat 15:37 |
"Modemin" kullanıcı ismi ve şifresini değiştirip, üstüne üstlükte bu şifreyi unutmuşsanız modemi fabrika ayarlarına döndürmekten başka bir alternatifiniz yok.. Modemin arka panelinde bir kürdan veya bir iğnenin girebileceği miniklikte bir düğme mevcut, belirli bir süre basılı tutun (Örn: 30-60 sn) ışıkları sönüp, tekrar yanana kadar bırakmayın daha doğrusu.. Ve daha sonrasında tekrardan giriş yapın, modemin kullanım klavuzunda mevcut şifreyi girmeyi unutmayın..
|
|
![]() |
|
OkyanusA ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasım-08 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Kasım-08 Saat 22:19 |
Pikatel Airmax-101
Tek Port Kablosuz Modem
TTNet'in hediyesidir.
tıklayıp giriyorum.
Modem kullanıcı kısmına ve şifre kısmına DSL denedim olmadı, admin ve password denedim oda olmadı..
Pikatel Airmax-101 'in kullanıcı adı ve şifresi nedir. öğrenebilir miyim ?
ilk aldıgımdan beri tek yaptıgım şey Kolay_Kurulum_Programi.exe 'yi çalıştırmak ve ileri ileri diyerek kurulumu tamamlamak oldu.
Modemin kullanıcı adını ve şifresini biryere yazmadım.
|
|
![]() |
|
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1184 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Kasım-08 Saat 22:22 |
admin
ttnet
|
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
OkyanusA ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasım-08 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Kasım-08 Saat 22:25 |
Çok teşekkür ederim merol bey kaçgündür bu şifreyi arayıp duruyordum.
|
|
![]() |
|
kremen ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Kasım-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Kasım-08 Saat 22:43 |
airtires rt-205 modem şifresini bulamıyorum bana gönderirseniz memnun olurum
|
|
![]() |
|
HecKThoR ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Aralık-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Aralık-08 Saat 22:35 |
thomson speedtouch 580i şifresini bulamıyorum yardımcı olurmusun dıger modellerde kendınız belırtıorsunuz fılan yazıo ama ben bısey belırtmedım
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Aralık-08 Saat 13:37 |
580 modemlerde şifresiz olarak gelmektedir. Şifreyi bilmiyorsan ancak modemi sıfırlayarak giriş yapabilirsin.
|
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |