![]() |
Adsl modem şifreleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9>
|
Yazar | |
admin ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-03 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 135 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Kasım-05 Saat 20:20 |
Allied telesyn
user : manager Pass : friend Apache user : setup veya root Pass : root Asus user :admin pass :admin Aztech user :admin pass :admin Billion Bipac user :admin pass : password Cnet user :admin pass :epicrouter Corecess 3112 usb user :admin pass :corecess3113 Corecess 3113 eth user :admin pass :corecess3113 Dibeg 108 user :dare pass : (boş geç) D-Link, Datron ETHERNET, Datron USB, Link SYS ve USB Robotics user :admin pass :admin Dost GVC user :dost pass :dost Eicon Diva user : bos birak pass : bos birak Geek, hicomm, Inca, Loopcom ve paradigm user :admin pass :epicrouter Mercury ADSL user : admin pass : conexant (Edit Bye PHRoZeN) Origo user :admin pass :kont2004 pikatel user : DSL pass : DSL Speedcom user :admin pass :conexant SpeedTouch 330, Speedtouch ve Thomson user ve password kendiniz belirliyorsunuz Tecom user :root pass :root Zoom X Serisi modem user :admin pass :zoomadsl ZyXEL user :admin pass :1234 GeZZ user :admin pass :epicrouter yeni modem satın almak için buradaki web sitesinden bilgi ala bilirsiniz http://www.alternatifmarketim.com/AIRTIES-AIR5450-300Mbps-Kablosuz-ADSL2-Modem,PR-3512.html |
|
![]() |
|
Freak ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: United Kingdom Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2568 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Kasım-05 Saat 20:24 |
Diğer kullanıcılar için bayağı yararı olacaktır.. |
|
![]() |
|
LighTDeaD ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Şubat-08 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-08 Saat 21:32 |
bana minton MDSL-209 modleinin şifresi lazım yardım edebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1184 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Şubat-08 Saat 09:27 |
Minton mdsl-209 şifresi : kullanıcı adi :admin şifre : admin |
|
![]() |
|
trgtdrsn ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mart-08 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Mart-08 Saat 11:45 |
bana minton dsl-208u nun şifresi ve modem ayarlarına girmem için ip si gerekli
192.168.2.1 denedim giremiyorum
|
|
![]() |
|
trgtdrsn ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mart-08 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Mart-08 Saat 12:49 |
minton # DSLMON sembolüne ı> çift tıklayın. |
|
![]() |
|
Freak ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: United Kingdom Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2568 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Mart-08 Saat 14:42 |
Vpi:8 Vci:35
Encapsulation dediği de PPPoE olalıdır.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Mart-08 Saat 20:05 |
zaten öylle değerler modem in setup kısmına girmem lazım port açmak için
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Nisan-08 Saat 22:54 |
Port mu açmak istiyorsun, tam olarak problemin nedir..?
|
|
![]() |
|
**melike** ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Nisan-08 Saat 14:44 |
Arkadaşlar merhaba.
Ben de okuldaki modemin ayarlarına giremiyorum.
Modem : "SURECOM EP-808SX-C" 8 portlu.
Bir de okulun internetinden bedava müzik indirebiliyormuyuz.
Bu arada ben okuldaki internetin de kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorum yeni geldiğim için..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Nisan-08 Saat 16:51 |
En başta surecom dediğin modem değil router dır, modem ip numarasını öğrenmek için Başlat>Çalıştır>cmd(enter) açılan dos penceresinde "ipconfig" yazarak "Varsayılan ağ geçidi" bölümünde ki ip ye bakarak modeminin ip sini öğrenebilirsin.. Daha sonra explorer adres çubuğuna o ip yi yazarak girebilirsin.. Fakat modem markasını belirtmediğin için (tekrar söylüyorum, surecom dediğin modem değil router dır) hâliyle kullanıcı ismi şifresini bilemiyoruz..
|
|
![]() |
|
burak_5 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-08 Saat 12:52 |
minton dsl-208u bu modemlerde nasıl port açarım
|
|
![]() |
|
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1184 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-08 Saat 13:18 |
Usb modemmmı yoksa ethernet modemmi kullanıyorsun? usb adsl modemlerde port yönlendirme işlemi yapmana gerekyoktur. Bütün port istekleri zten bilgisayarına gelir.
|
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
burak_5 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-08 Saat 14:38 |
usb modem mesela ben 2121 nolu portu yazsam bağlanırmı
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-08 Saat 15:02 |
bilgisayarında bir firewall programı yuklu degilse bağlanır.
|
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
Byburak ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-08 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Haziran-08 Saat 16:25 |
Quartet maxın ney?
|
|
Pikatel QuartetMAX kullanıcı ve parolasını bilen lütfen pm atsın
|
|
![]() |
|
katonyali35 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Haziran-08 Konum: Manisa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Haziran-08 Saat 03:21 |
philips sna6500 modem şifresini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 192.168.2.1
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Haziran-08 Saat 11:09 |
Default ayarlarında şifreyi boş geçiyorsun. modeme sonradan şifre konmuş olabilir. |
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
onurcanli9 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Haziran-08 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Haziran-08 Saat 21:37 |
Arkadaşlar ben sitede yeniyim benim istediğim minton mdsl 209 da port açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim msn: onurcan_pehlivan@hotmail.com msn yi ek lediğiniz kişisel iletinize adsl teknik servis yardımcı yazın ozaman anlarım çünkü başkalrı da ekliyo hemen iptal ediyom görim de oyüzden şimdiden tşkler.
|
|
![]() |
|
onurcanli9 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Haziran-08 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Haziran-08 Saat 21:38 |
ve bi de minton mdsl 209 şifresini bilmeyenlere söylim
User:admin
Pass:admin
user daki adminin a sı büyük olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |