![]() |
AirTies RT-206v1TT Şifre sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Yazar | |
Burhan ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasım-11 Konum: Bayrampaşa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Kasım-11 Saat 10:20 |
192.168.2.1 e girdiğimde kullanıcı adı ve parola yerine ne yazmam gerekiyor ?
|
|
Burhan
|
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 10-Mart-10 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 740 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Kasım-11 Saat 23:13 |
Merhaba, Aramıza hoşgeldiniz.Katılımcılığınzı tüm konularda beklemekteyiz. parola ve kullanıcı genelde admin olarak kullanıyoruz ama bunu deneyin sonra yine benimle paylaşmanızı öneriyorum iyi forumlar
|
|
![]() |
|
Burhan ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasım-11 Konum: Bayrampaşa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Kasım-11 Saat 23:30 |
Admin olarak denedim olmuyor. Ben bunu önceki zamanlarda değiştirmiş olabilirim şimdi hatırlayamıyorum yapılabilecek bir şey var mı ?
|
|
Burhan
|
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 10-Mart-10 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 740 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Aralık-11 Saat 23:10 |
Kullanıcı adı: admin
Şifre : ttnet
Airties adsl modemlerde ilk geldiğinde modem şifresini boş olarak geçerek modeme giriş yapabilirsin. Daha sonradan şifre koyduysan modemi sıfırlaman gerekir.
Bundan sonraki oluşumlardan bilgileri bizimle paylaşmanızı diliyorum
iyi forumlar |
|
![]() |
|
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1184 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Kasım-14 Saat 11:14 |
admin
admin de deneyebilirsin. |
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
bedirhanefe631911 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-17 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Mart-17 Saat 18:22 |
e yok direk tamam a tıkla
![]() |
|
![]() |
|
Haskap ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Mayıs-17 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-17 Saat 18:13 |
TTNET_ZxYEL_YP9J bunun şifresi nedir acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |